marmeláda

marmeláda

Anotace: taková zmatená

namažu marmeládu nebe
na chleba všech světů
namažu marmeládu nebe
zapatlám stovky květů

namažu marmeládu nebe
na chleba svýho světa
namažu marmeládu nebe
tam, kde se se mnou střetá

namažu marmeládu nebe
kdyby se mi ruka třásla
namažu marmeládu nebe
na svůj chleba bez másla...
Autor Melitelee, 07.02.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, možná je tam tý marmelády a nebe trochu víc. Ale myšlenka dobrá, dobrá...

07.02.2007 18:53:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí