krapet

krapet

Anotace: taková noční

krapet z dalšího dne
na krajíčku soboty

v mém pokojíčku
mravenci
co žerou lidské maso

srdce
propojené
lan kabelem s věčností

a pistáciová zrmzlina
v několika krabicích
dala by si

popálená slova
v ospalých souvětích
jak množina neznámých strašidel
na kraji
lesa

surfujeme přítomným okamžikem
do nikam

a Miloslav potká se
s Lemmym a Davidem.

Autor ewon, 23.01.2016
Přečteno 434x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Noc17, Libby New, MARKO, Jort, Nikita44, Papagena, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez připojení není...

17.02.2016 22:00:14 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí