Kdysi jsem miloval

Kdysi jsem miloval

Anotace: -

Kdysi jsem miloval Adélu,
bylo jí jedno,že zahýbá manželu,
kdysi jsem miloval Alenu,
pusu prý jen když jí vínečko seženu,
kdysi jsem miloval Alici,
na prodej dávala tu svoji ústřici,
kdysi jsem miloval Anetu,
toluen jí způsobil hlavičku vymletu,
kdysi jsem miloval Anežku,
ona i ve vaně nosila ponožku,
kdysi jsem miloval Annu,
ve třídě dělala ze sebe pannu,
kdysi jsem miloval Barboru,
cítil jsem city ke každému netvoru,
kdysi jsem miloval Beatu,
masáž si dávali v zeleným Seatu,
kdysi jsem miloval Bertu,
pak za tu hysterii poslal ji k čertu,
kdysi jsem miloval Blanku,
pánvičkou z večera dala mi ranku,
kdysi jsem miloval Darinu,
pořád si jen ze mě dělala čurinu,
kdysi jsem miloval holku jménem Hedvika,
později našla si bohatýho buzika,
kdysi jsem miloval Elišku,
za mlada bývalou jeptišku,
kdysi jsem miloval dívku,byla to Irena,
hlučnější byla než požární siréna,
kdysi jsem miloval Jitku,
z lásky jí daroval jen seschlou kytku,
kdysi jsem miloval Jolanu,
i ona vyjádřila lásku starýmu kajmanu,
kdysi jsem miloval Kateřinu,
to,že byla na holky jí však neprominu,
kdysi jsem miloval Kristýnu,
měla vždy nádhernou,voňavou ruku (co asi jinýho)
kdysi jsem miloval Ivetu,
každý den žádala,ať jí sklep vymetu,
kdysi jsem miloval Ladu,
ležel jsem jednou s ní na hnoji vzadu,
kdysi jsem miloval Marii,
po trošce koksu se změnila v bestii,
kdysi jsem miloval Martu,
dokonce i její mafiánskou partu,
kdysi jsem miloval Moniku,
nikdy nic extra,vždy jen tu klasiku,
kdysi jsem miloval Nikolu,
ta nátisk měla když hrála na pikolu,
kdysi jsem miloval Petru,
na plesy chodila v červeným svetru,
kdysi jsem miloval Simonu,
ta zase na plesy chodila v kimonu,
kdysi jsem miloval Lenku,
omylem při couvání přejel jí fenku,
kdysi jsem miloval Terezy,
občas tam byly nějaký ty zářezy,
kdysi jsem miloval Valentýnu,
zkoušeli jsme vše na chodbě v Rudolfinu,
kdysi jsem miloval Věru,
teď však už na ní zvysoka seru,
kdysi jsem miloval Vlastu,
oba jsme měli zálibu v chlastu,
kdysi jsem miloval taky Evu,
dávala na všechno množstevní slevu,
kdysi jsem miloval Venduli,
ona však moc ráda svačila cibuli,
kdysi jsem miloval Zdenku,
tajně jsme natáčeli,jak se lidi převlékají zvenku,
kdysi jsem miloval Zoru,
chtěla po mě,abych jí našel noru,
kdysi jsem miloval Jiřinu,
jako byt měla hezkej,ale špinavou peřinu,
kdysi jsem miloval Šárku,
v mekáči zřídka si dávali chálku,
kdysi jsem miloval Štěpánku,
hlas měla asi jak sbor mladých sopránků,
kdysi jsem miloval sebe Jiříka,
dodnes ho miluji zlobivýho tygříka.
Autor D3dl0z3R, 23.01.2016
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: lukassnajdr, boruvka175, boneslash, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila, pěkná!

23.01.2016 12:57:25 | Lioness

díky :)

23.01.2016 13:21:50 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí