Omrvinky

Omrvinky

Anotace: oddychhhhhh

Všade omrvinky z chleba
oprašujem ich zo seba

ale iné tvoria chvíle
unavenej duši milé
koláč, čo je ihneď fuč
teplý, mäkký pár papúč
teraz treba vypnúť mobil
teplý čajík by sa hodil

dnes tu pre ostatných niesom
mierim si to krížom lesom
pohmkavať slová z platne
obyčajne málo platné

len dnes nevytiahnem karty
bez jedného fičí párty
myslím, že zatvoria kiná
táto chvíľa bežným iná
pokoj v duši národa
a zavládne pohoda.
Autor nikuš, 07.02.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezká a má vkus...líbí.

07.02.2007 21:14:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí