Rekviem

Rekviem

Anotace: Lhostejnost je nám vlastní

Sbírka: Krásný širý svět

Chci si hrát,
však musím tu stát.
Tak vstaň a chraň
svou smrti daň.

Mám, co mám,
vám všem to dám.
Vám a hrám
se rád oddám.

Mám rád ten hrad,
co nechce znát.
Kdo ví, co zní
v hlavě mý?

Mám žít a dřít
se všema jít.
Vzdám se sám,
vždyť to už znám

Sedím a dím,
že nevidím.
Jedna věc a kec,
že jsem pitomec.

Z oken před rokem
zabil se skokem.
Ležel, bohužel
ho každý přešel.

Muži se naloží
do krvavých kaluží.
Nezváží, naráží
a mě to uráží.

Ten muž má nůž,
tak bodá ho už.
Zaujímá, mě to dojímá,
že nikoho to nezajímá.

Mrtvola furt dokola,
vyplavává u mola.
Nevyloví, než si uvědomí,
prkna se prolomí.

Tam leží, čas běží,
my všimnem si stěží.
Od bodu podvodu
zabili jsme svobodu!

Autor Maggot7, 24.01.2016
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná je to tím, ze postrádám dělení na jednotlivé strofy, ale já se v tom ztrácel, takže mi tím unikala pointa.

25.01.2016 08:56:53 | Rampa.Tau

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí