Žít svůj sen

Žít svůj sen

Anotace: ...

Chci si žít svůj sen
v kouřovém zrcadle
Sen světla a barev
chci štěstím
prokládat každý den
létat na vločkách
bílého sněhu
vznášet se
po obláčkách nebe
přestat bát se
sama sebe

Chci snít
a ve snu být
do svého života
jako vodu ze džbánu
zase lásku vlít...
Autor seed.misulka, 07.02.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ta stovka je za to "bání se sama sebe"... jo.. hezky.. vystiženy pocity...

07.02.2007 20:14:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí