Měsíční jezdci

Měsíční jezdci

Anotace: ...

Bledí jezdci měsíčního jasu,
zrození v temnotě ze světla.
Sestoupili z nebes do chaosu,
zažehnout oheň, jenž v srdci plá.

Ulice jsou plné útočníků,
příběhy jsou plné prázdných lží.
Pravda se ukrývá v okamžiku,
kdy pot zvolna stéká po kůži.

Rozpor mezi snem a realitou,
nekončící, vzteklá posedlost.
Probdělá noc s dlouhou cigaretou,
krutá, odpudivá přítomnost.

Bledí jezdci měsíčního jasu,
zaskočení rozsáhlostí zla.
Zápasí ve stínu starých tisů,
s dravou tmou, která je napadla.
Autor Vraby, 28.01.2016
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí