Sním

Sním

Anotace: ---

Jsem obětí svých snů,

s každým východem slunce

oblékám se do obětního roucha

a spínám ruce

v tiché modlitbě.

 

Bojuji s větrnými mlýny,

hráchem trestám zdi

svých představ

a doufám, že snad svými 

činy

převleču den do nočního 

negližé...

 

... jestliže noc je den

a den je noc,

pod modrým nebem

opět pocítím moc

vysněné lásky.

Dokud nepřijde čas jít spát...

 

 

 

 

Autor FroniXY, 28.01.2016
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já si oblík montérky a do rukou vzal hasák, ten na mlýny platí...

29.01.2016 10:09:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí