Nadívaná podívaná

Nadívaná podívaná

Jsme výstřelkem nerozvážných bajonetů
a podnapilých rodičů
z korun stromů českých
Kolik máme dálek nablízku..
a kolik jistin nejistých
když ošklivé rány hojily se z hezkých?
 
"Blbý zítřky.." namítl by někdo zítřků znalý
 
Jenomže věř mi, pane ateisto..
Everest je proti tobě ta(ááá)khle malý
 
a mnohem více doko..
 
..nčený
 
Ty jsi jen výstřelkem nerozvážných kolemjdoucích
možná dvou exotů z nuda-pláže
- prý Adama a Evy
Kolik hladu vyhladíš..
a kolik klíšťat vytočíš
z vysušené vinné révy?
 
Chceš odpovídat potom..
nebo až teď? 

Autor Trapné děťátko, 28.01.2016
Přečteno 278x
Tipy 21
Poslední tipující: Frr, gallatea, Jort, Pamína, Avola, enigman, Luky-33, knihomolka, Lioness, poeta, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odpovídám hned .. za ST

29.01.2016 10:58:19 | CeP

neřeknu...

29.01.2016 10:06:50 | enigman

Nejdřív jsem si říkala 'cože?' a pak jenom 'hmmmm' ST asi jsem přišla o svou schopnost smysluplně komunikovat

28.01.2016 23:14:50 | Lioness

Nádhera

28.01.2016 22:03:42 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí