Šálek lásky

Šálek lásky

Anotace: ---

Svůj šálek všedních dní

sladím si tvým úsměvem.

Ještě než se setmí

a spánek vkrade se mezi nás,

věnuj mi pohled letmý,

zastav na chvíli čas.

Chci si vychutnat svou kávu.

 

Po ránu rozespalá,

halím se do tvých doteků,

není nic, čeho bych se bála,

když mám tebe.

Můj ranní šálek

sladíš medem

a já se probouzím šťastná...

 

... i kdyby poslední hvězda zhasla

a vyhasl plamen svící,

v mém srdci bude jasně plát

láska k mému princi, 

který mě má rád

až na dno našeho hrnku ...

 

 

 

 

Autor FroniXY, 31.01.2016
Přečteno 216x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44, enigman, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí