... Smysl života

... Smysl života

Anotace: Prázdný list papíru , pero s hrotem na míru a šála z kašmíru ! Láhev od vína , mysl vzpomíná ...

   Prázdný list papíru ,
pero s hrotem na míru
   a šála z kašmíru !

    Láhev od vína ,
    mysl vzpomíná
    naděje zhasíná !
 

    Hořící svíce ,
kouřem plny plíce
a zmizelé ambice !

 

Žádný důvod se smát ,
   závěť chtěl psát
   a život si brát !

                                                Poslední chvíle
                                                 a světlo bílé !

                                              Od Boha znamení,
                                                bylo to zjevení !

                                              " Není Tvůj čas! "
                                               Šeptal ten hlas.

                                               Srdce lásku cítí,
                                             smysl dostalo bytí !!

Autor WIRUS, 01.02.2016
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já abych se snad zrušilo. Pro tu všeobecnou depresi...:-
pondělí

01.02.2016 09:52:47 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí