=Vesmírná

=Vesmírná

Anotace: ***kometa***

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

~~~~~~~~
courá se vesmírem
tajemná kometa
ohon svůj stříbrný
do hvězd si zaplétá
na modrou planetu
tak trochu mrkne
i když je vzdálená
nám neunikne...
*
svůj ohon hvězdnatý
jenom tak protřepe
prach jako Perseidy
padají k planetě
potom se tajemná
v mléčné dráze koupe
na velkém voze
ráda se pohoupe...
*
a klidně si zas zmizí
kdesi v nekonečnu
my si počkáme
až nám opět vesmír
představí kometu
tu tajemnou 
...slečnu...

~~~~~~~

vesmír

Autor Květka Š., 01.02.2016
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Kett, zdenka, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu správná hospodyňka umí zametat...

01.02.2016 23:43:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí