Zkouška

Zkouška

Anotace: Inspirováno skutečností...

Já nedal dnes zkoušku,

to jsem ale debil.

Mámě nasadím roušku,

rád bych ji teď zabil.

 

Měla mě více hlídat

když jsem býval malý.

Já neuměl nikdy zpívat

a po bytě běhal nahý.

 

Nikdy jsem se neučil

a neuměl jsem lhát

 život mě však naučil,

že nemá smysl psát.

 

Stačilo jen kývat,

že všechno lehce umím,

čtyřky klidně sbírat

pak jako máčo čumím.

 

Ale já se dožil

devatenácti let.

Alkohol jsem požil,

pervetin jakbysmet.

 

A tak si tu zkouším

studovat na V.Š.

se střední se loučím,

fakt to není lež !

 

Kritická to chvíle,

já nevím co mám dělat,

leda tuhle báseň sdílet

a mámě prsty sekat.

 

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 01.02.2016
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak bude další termín ;)

02.02.2016 00:52:49 | Lioness

A co nějaký pro prokrastinátory?? :-)

02.02.2016 08:51:01 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí