Hvězda

Hvězda

Anotace: Pro dnešní den

Každý svou hvězdu má,
něčí je krásná, zářivá.
Některá se v temnu ztratí,
nikdo z nás ji neuplatí.
Až půjdeš jednou cestou svou,
a ta cesta bude ti záhadou,
popros hvězdu svou,
at posvítí ti temnotou.
Autor lesní víla, 02.02.2016
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí