Poprvé. Sama.

Poprvé. Sama.

Anotace: Víčka mám poněkud ztěžklá sny, nadějemi když každý den je dalším důvodem proč všechno ne...

Víčka mám poněkud

ztěžklá sny, nadějemi

když každý den

je dalším důvodem

proč všechno nechat být

jsem stále pomalá

v útěku kupředu

...ještě tři kroky

jsme na kraji útesu

...ještě tři kroky a

roztáhnu křídla

...poprvé sama si

zaletím nad mraky

...poprvé sama

sáhnu si na dno...
Autor Víla, 02.02.2016
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí