Unavení Milenci

Unavení Milenci

Anotace: ....

Milenci dnem znaveni
vedle sebe ulehnou ,
připraveni na snění
své únavě podlehnou !

Večer když svá těla myjí
všichni čerti s nimi šíjí ,
jejich erotická fantazie
však oživení se nedožije !

Chtěli mazlit se a líbat
navzájem svá těla svírat,
však i když snažili se moc,
pohltila je oba noc !!!

Autor WIRUS, 03.02.2016
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Maggot7
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Únava dokáže pokazit ledacos...

03.02.2016 11:24:17 | Víla z lesů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí