Nebo

Nebo

Anotace: -

Preji Ti stesti,
ikdyz vim, co to znamena.

Preji Ti najit klid,
jenz tak zoufale hledas.

Dve hvezdy svitily celemu nebi,
dve srdce splynuly v jedno nebe.

Mesic se zastavil na ceste pulnocni,
vidim ho za oknem zarit v dali.

Popluj bliz, obklop mne trpytem

nebo

nech mne bloudit v temnotach.
Autor Zrzi, 04.02.2016
Přečteno 286x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí