Hnus mesta

Hnus mesta

Anotace: Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých sa to dotklo.

Smrad, prach, špina,
to cítim, keď prechádzam týmto
odporným plesnivým mestom.
Chce sa vám vracať, smiať sa, zabiť sa.
Vidíte ich šťastne kráčať ulicou,
nesú so sebou smrad svojich omylov
a myslíte si, že ste lepší ako oni,
ale nie ste,
ste tie isté hovná, čo z nich cítite
a ešte horšie, neviete sa nájsť, neviete nájsť ich
a ani vlastnú tašku v kaviarni.
Neviete kedy to skončí, neviete nič,
len to, že vracať sa vám už po stýkrát nechce,
a tak len kráčate a cítite ten pach ľudí a robí sa vám zle.
Autor P.B.S., 04.02.2016
Přečteno 550x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...taky tudy kráčíme...;-)

05.02.2016 13:50:13 | bogen

Mmmmm.... TIP :)

04.02.2016 23:52:09 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí