Plout

Plout

Anotace: ...

Jsou tóny, co zaujmou uši..

Jsou melodie, co zajmou duši..

Oceán uvnitř.. propast v něm

A někde u dna, ve tmě..

Tam plavou myšlenky


Stvoření z pravěku.. bez jasné tváře..

Nespatřena..

Místo těla.. To, co bylo..

Místo duše.. To, co zbylo..

Jak dostanu se k nim?!


Notu k beatu a beat k notě..

Pomalu lano upředu..

Zavřu oči a pomalu klesám..

… už jsou v dohledu..

Jsem mezi nimi..


Co já pro ně.. to ona pro mne jsou

Žijeme spolu.. v nevědomí..

Tam, kde nic je a něco není

Propletená.. spojená..

Jsem jednou z nich..

Autor Arlayna, 05.02.2016
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Bufik, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí