Broušení nožů

Broušení nožů

Anotace: ...

Šedé mračno moji auru lechtajíc,
špinavé úmysly myšlenek mých
vlastní šibenici si staví,
letmé políbení osudu,

touha do neznáma kráčet vstříc,
nevědomé broušení nožů
jež sny a zážitky zraňují.
Marně hledáme života vodu - radosti.

Jako z chleba krajíc
v krajině neřestí a studu,
kousky sebe samé mizejíc,
zachyť je než utopí se v člunu - bolesti.

Odvrácený života líc,
a němota krás nepoznaných
Čekání na poslední bodnutí,
plátno světa nespatříc - už nikdy!
Autor Katri, 06.02.2016
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Bufik, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí