NAVZDORY

NAVZDORY

Anotace: ...

(Adamu Georgievovi)

Mezi jedničkou a nulou
divnočerná prázdnota
A naivkové blázní
kolik odstínů je šedé
Není,
zhasni a hledej
zhasni a veď mě
Tíživé ticho ve tmě
těžké jak vykřičená nahota.

Mezi tvým ano i ne
děsí mě hloupé výmluvy
Sejdem´ se ještě?
S-jedem?

Uprostřed divnočerných nocí
v zákrytu jedniček a nul
mezi tvým ano i ne
Navzdory
Vysvitne občas spousta krásných barev.

Z prázdnoty mezi láskou a sexem
básníku mojí trýzně
básníku mého života
nás dva už nikdo nezachrání
Samota samota samota.
Autor Honza W., 06.02.2016
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Frr, jitoush, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé
perverzní

06.02.2016 21:26:24 | Dis-Con-Nect-Ted

...stejně jako naše životy. Díky!

06.02.2016 21:48:19 | Honza W.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí