spoutaný

spoutaný

Anotace: obvyklé a časté

spoutaný zákony
zemské tíže
nemohu jít
blíže

nemohu
a je jedno
jestli silou své vůle
dokážu věci jiné

blíže neznámé skutečnosti
skutečné ctnosti
z oběda si kosti

spoutaný


v mnoha okamžicích
jediného času
jiné časy

spoutaný
….

usmívající se neměnnost
vydání si milost nemilost

každý tak trochu pštros
žaluje písku

zdánlivé se mísí
s čímsi více neskutečným

a já neumím
nabývat jistot

spoutaný
upoután
...
Autor radexk, 08.02.2016
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Barčík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi jsem si pod tím představila něco co tak být nemělo. Ale T tam je :)

04.10.2016 13:40:38 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí