U SOUTOKU

U SOUTOKU

Anotace: ...

(ad J. Wolker)

U soutoku řek
nechám se poučit
kde ztrácím se já
a začíná už někdo jiný.

U soutoku slov
bojím se vítězství
a diváků
a gest
v cílových rovinkách
od vykřičníků k tečce.

Sám v těžké své hodině
u soutoku lidí
děsím se vlastní špíny.

Utápím svědectví
mladických omylů
a nevím
zda vyplave někdo jiný.
Autor Honza W., 08.02.2016
Přečteno 252x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, enigman, jitoush, zdenka, boneslash, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rád se nechám poučit...

09.02.2016 18:39:18 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí