Nahý tu stojím

Nahý tu stojím

Anotace: ...

Sbírka: Krásný širý svět

Vím, co chci říct,
však nevím jak,
když stojím tu nahý,
okradli mě i o frak.

Zase mi lhali
o mém životě,
zas všechno mi vzali
a stojím tu v nahotě.

Kdo opět odešel?

Kdo zavřel za sebou dveře?

Ten, co lásku nenašel
a propadl své víře.

Touha? Tu neznám.
Je ta, co mě vždy poraní.
Vždy, když vzhlížím k hvězdám,
toužím, aby mi padli do dlaní.

Autor Maggot7, 08.02.2016
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí