Vrchovina

Vrchovina

Anotace: ...

V zapadlé vesnici
jede sedlák s traktorem.
V ruce lahev piva-to stačí mu k bytí,
žádné zámky zlaté.

Malebnou krajinou
jak ze století dávných.
Projíždí svou dědinou
bez problémů žádných.

Doba jede kupředu,
to však tady neplatí.
Někdy žít dál od středu,
opravdu se vyplatí.

Tou líbeznou krajinou
ptačí zpěv se rozléhá.
Koho sem větry zavanou,
nechť si krásu vychutná.

S tou blankytnou oblohou
střídají se jasné hvězdy.
To v Praze vidět nemohou,
tam jen pornohvězdy.

Vysočina domov můj,
zapadlá toť díra.
Prasatům kydat hnůj-
to je moje víra.
Autor lukassnajdr, 08.02.2016
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, enigman, Papagena, poeta, Lioness, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí