Chci být Tvým...

Chci být Tvým...

Anotace: Jen pro Tebe

 

Chci být Tvým hrníčkem

se dvěma oušky a srdíčkem.

Zaliješ si čaj nebo kávu

a možná Ti zlepším náladu.


Kulaté bříško zahřeje Tvé jemné ruce

napiješ se a budu Tě hřát u Tvého srdce.

Zavřeš oči přiložíš své rty k mému okraji

a budeme spojeni alespoň ve snění.


Držíš mě jsem Ti nablízku

a Ty cítíš i moji dušičku.

Chci být Tvým hrníčkem

se dvěma oušky a srdíčkem.

   

         Srdíčko tluče víc a víc hlasitěji

         jak moc Tě mám rád

         jak moc mi chybíš

         jak moc Tě miluji.

 

         Chtěl bych být Tvým hrníčkem

         se dvěma oušky a srdíčkem.

Autor Karci, 09.02.2016
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí