Ráno oběšencovo

Ráno oběšencovo

Anotace: ...

Krásný pohled toho rána,
ach věru velmi krásný skvost,
na trámku si sedí vrána,
tiše kráká pro radost.

Krásný pohled z toho kopce,
když netíží mne žádný žal,
jiní musí hníti v hrobce,
já mám výhled jako král.

Vzácné ráno v tomto kraji,
plné slunce, plné rosy,
nevím jen, zda nejsem v ráji,
zní mi v mysli hudba kosy.

Vše je za mnou, cítím radost
život skončil, je to tak,
díky lanu za oddanost,
teď jsem volný jako pták.

Díky Bohu za to lano,
co mi včera vzalo žití,
katu budiž požehnáno,
chválím jeho živobytí.
Autor Křemen, 10.02.2016
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí