Na dobrou noc..

Na dobrou noc..

Anotace: Původně kratičké sms na dobrou noc. Povětšinou tvořené těsně před odesláním.. :o)

Foukám do hvězdného prachu,

přání sladkých snů.

Jen pro tebe,

jen for you.

 

****

 

Otevři si okénko

To ať za mě měsíček,

Pohladí Tě po vláskách.

Na tváři zanechá pár hubiček.

 

****

 

Poslední paprsky slunce

Nadvládu luna přebírá

Očka Ti už těžknou

Ona nad tebou bude bdít

Až budeš sladce usínat

 

****

 

Na křídlech pegase,

Co letí černou tmou.

Po vytyčené trase,

Rovnou za tebou.

 

Přání sladkého snění,

ukryl jsem do jeho chmíří.

S ním i noční polibek,

co k tvým rtům teď míří.

 

****

 

Půlnoc je tajemství

Ukryté do čtyř nul.

Půlnoc je pravý čas

uvěřit zázrakům.

 

Měsíček vyřizuje přání

sladkého snění.

Nelžu, vidíš

zázraky se dějí.

 

****

 

Možná právě nyní

ve svých peřinách.

Pod dozorem luny

své očka zhasínáš

 

Vlahým vánkem

 co nese se tmou

přál bych si být.

Abych celou noc

nad tebou mohl bdít.

 

****

 

Noční obloha již skryla tvou krásu.

Pihu na čele zahalil

 pramen havraních vlasů.

Záře tvých mahagonových očí

jasnější než světlo hvězd.

Již někde v dáli usínají očka

krásnější než jahodový květ.

 

Autor jyrkaa, 10.02.2016
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí