Andělé

Andělé

Anotace: Básnička psaná společně s mou kamarádkou.:) Řekla bych, že je docela dobrá k zamyšlení. Ale to záleží na vás, jak ji pochopíte. Díky za komentáře...;)

Když temnota spustí svou oponu na nebe,
a vše živé uzavře se do sebe.
V tu dobu andělé na svou noční pouť vychází,
a tajemno brány své rozrazí.

Jejich poslání je vše živé chránit,
když pekelní ďáblové naše duše pokouší se schvátit.
Nelehký úkol to věru jest,
chránit nás po dobu snových cest.

Pod jejich rozevřenými křídly,
už od pradávna zlé síly řídly.
Když po ránu už slunce vychází,
andělé k domovům svým odchází.

A proto jim klidný spánek přejme,
a své díky jim posílejme.
Autor Rhiannon, 08.02.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý jeden diabol
stiahne Ťa nadol
Číha teraz práve
je v chlaste i tráve

08.02.2007 11:50:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí