Memento mori

Memento mori

Anotace: Co nám připomíná smrt?

Sbírka: Krásný širý svět

Všechny obličeje rozostřené,
však jeden ostrý zůstává,
na fotografii nejživější ze všech,
nám však připomíná smrt.

 

Barvy do kraje rozetřené,
barevný podzim nastává,
kdy hroby porůstá zelený mech,
nám však připomíná smrt.

 

Kostlivec bujarý, co já vím,
je součástí všech našich těl.
V životě drží nás, divné tvory,
nám však připomíná smrt.

 

Že život náš končí a my s ním,
že žíti jsem chvíli směl,
a ten výrok: Memento mori,
nám furt připomíná smrt.

Autor Maggot7, 11.02.2016
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí