Všechno zlé je prý dobré

Všechno zlé je prý dobré

Anotace: stále mě udivuje že jsem si toho nevšimla dřív...

Dala jsem ti celé své srdce
dýchala jsem pro tebe z plných plic
ani jsem přitom nemyslela na sebe
a nenechala si vůbec nic
zůstala mi díra v hrudi
přestala jsem odolávat
těm tvým lživým hrám
na takový faul
nestačí už ani sudí
je nepotrestatelný
ale věřím
že ty se dost vytrestáš sám...

Rozzářila jsem ti oči
ukázala ti kouty všech krás
byl jsi můj host
strávila jsem s tebou
čtvrtinu svého života
mařila jsem snad čas?
prošvihla jsem šanci
na lepší budoucnost?

Chybíš mi
ale nechtěla bych žít ve lži
v přetvářce
mít plány na barák
asi se mi jen zdály
seš neskutečnej podrazák
ještě mi děláš naschvály
a snad desetkrát
měníš své názory
je mi tě líto
ubožáku
já bych měla být ta zlá
a dělat ti sviňárny
patří ti to....

Už nebude žádná nora
už dohasla nám svíčička
sfoukl si ji pro nic za nic
pro cestu do neznáma

budeš jí taky říkat Lištička?

Vše zlé je prý dobré
tiše o tom stále sním
budu v to muset věřit
říkám si to každý večer před spaním
jinak bych asi neusnula...

Je těžké usínat sám
nad hlavou jen tupé stropy
a nebe přitom pořád padá
po těch letech cítím se
jako ovečka uprostřed pustiny
v níž nemůžu najít stopy

toho správného stáda...
Autor Jiná, 13.02.2016
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, saigonek, enigman, Papagena, Smile-and-Fire, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi líbí emoce, do toho vnořené. A snad zůstanou u slov, která pročistí. Nač se plácat v bolesti a myšlenkách, že budeme otevírat stále dokola rány. Musí se vypálit lihem, ale pak se jim dát čas.

13.03.2016 23:28:06 | Berry

Děkuji, snad to tak bude, není třeba se v tom furt patlat...a moc ráda tě vidím! po dlouhé době :)

14.03.2016 21:58:23 | Jiná

Velmi dlouhé. Také jsem ráda, že se vracím ;-)

11.04.2016 21:35:04 | Berry

Velmi poutavé čtení. Pěkně jste se rozvášnila slečno.
Jen je lepší přát sobě něco pěkného než někomu jinému něco špatného.
V každém případě je to velmi dobře ztvárněné.

13.02.2016 20:59:48 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí