U CTIRADA

U CTIRADA

Anotace: ...

Plouží se kouř
špinavé škvíry parket
mi připomínaj' hada
V hospodě U Ctirada
zkouším si tvoje úsměvy
a závidím ti věčně dobrou náladu.

Jen příliš je pozdě
a nezbývá čas na vzpomínky
tvé stopy jsou jen sladké vůně ve vzduchu
Sešli jsme se nad zážitky
které už nám nepatří.

The times they are a-changin'.
Autor Honza W., 14.02.2016
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, bogen, enigman, Nikita44, LaPetiteMort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí