Romantika?

Romantika?

Anotace: ...


Cítit tu dokonalost lásky opojení,
a také vzájemné dvou duší spojení.
Toť bývá jistota na tomto světě,
pozor ať hlava nesplete tě.

Srdce mnohdy pravdivou část nese,
záleží však co všechno hlava snese.
Přílišný nátlak lásky může být špatný,
přitom zamilovat se je tak snadný.

Objímat toho druhého je věc tak krásná,
spolu s něžnými slovy být jak trouba hlásná.
Úsměvné pohledy náladu lehce zvednou,
občas si stačí s milovaným sednout.

Dotyků na lících občas je třeba,
aby bylo na nájem a taky chleba.
A opět to všechno končívá objetím,
prosím vás nebrečte, smějte se dojetím.

Autor boneslash, 15.02.2016
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Nikita44, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach to je nejkrásnějši Tvá básnička...... :-)

15.02.2016 23:45:38 | tvořilka

Díky :)

16.02.2016 11:53:36 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí