Syn a máma

Syn a máma

Anotace: ...

Seděl vedle ní,
hladil její staré ruce.
Slzy jim padaly,
zároveň pukaly jejich srdce.
Tišil svoji beznaděj
svou velkou láskou k ní.
Věřil, že to neskončilo,
že ona jenom spí.
Autor Severka, 08.02.2007
Přečteno 581x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí