Světla stín

Světla stín

Anotace: Když pro slunce nevidíš ...

Někdy když se probudím

pocit mám zvláštní

do nosu mě praští

a na moment prostě nevidím

 

Světla je dost nic mi nehalí zrak

vidím svět před sebou

oči si ho přeberou

a nemají ani zdání jak

 

Koukám se okolo snažím se tiše

snažím se uvidět

všem musím závidět

že než vidím jsem slepý spíše

 

Pak oči nechám chvíli odpočinout

zavřu je a slepý jsem

a náhle jako vzdáleným odrazem

vidím vše co skryto bylo slunce vinou

 

A tak už vím, že stín vrhá vše

vše co světlu brání jít dál

já se dlouho přiznat bál

že i světlo svým stínem mi lže

Autor Vyvrženec, 18.02.2016
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí