Rostikovi

Rostikovi

Anotace: zemřel

Když svítilo slunce,
řekl,že padá děšť,
když svítili hvězdy,
řekl,že je krásný den!
Když měl bolest v srdci,
usmíval se a říkal,
že je šťastný!

....

Teď už tu není,co říct víc?

...Máme ho rádi,to nezmění NIC!!
Autor LuLuS, 09.03.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí