Bez zaruky

Bez zaruky

Anotace: -

Nevis, ani si nedokazes predstavit,
bezis, ale ne ke mne, daleko pryc,
nejsi se mnou, kdyz to potrebuji,
vim to, ze se to nezmeni.


Zvonis, ale ne mne, v mem svete,
vonis mou vuni, ale ne pro mne,
zaris pod jinou hvezdou, jinde,
kracis, dlouze a temne.


Touzis, ale ne po mne, ve dne,
krouzis v rytmu beze mne,
nejsi, protoze nechces,
vim to, rozhodl ses.


Ja a muj svet proslych nadeji... bez zaruky.
Autor Zrzi, 20.02.2016
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, Lioness, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje se zárukou nebývají, bohužel...:-)

21.02.2016 06:42:26 | xlps

To mas bohuzel pravdu :)

21.02.2016 07:59:49 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí