Ještě den

Ještě den

Anotace: Hudební text

Utíkáš před smrtí, už ji v patách máš,
Zavolá, pojď se mnou, ty však nevnímáš,
Blízko je pojednou, ale ty žít touhu máš.

Umíráš tisíckrát, zas se probouzíš,
Voláš ne, nechoď sem, jsi ta nejhorší,
Jsi tak sám, bezbranný, tak kdo ti pomoct má.

Svět je krásný, sladce umíráš,
Nechceš, je to snad sen.
Svět je krásný, už se probíráš,
Zůstaneš ještě den.
Svět je krásný, plný zázraků...

Sto hodin, ležíš tam, všichni čekají,
Hrůzné sny v horečkách lži ti šeptají,
Řeknou ti, nebraň se, jiný svět zve tě dál.

Sto hodin všichni se jenom starají,
Přežiješ, nebo snad zemřeš v bezpráví,
Dvacet let odbilo a ty toužíš žít dál.

Svět je krásný, sladce umíráš,
Nechceš, je to snad sen.
Svět je krásný, už se probíráš,
Zůstaneš ještě den.
Svět je krásný, plný zázraků…
Autor vmauxit, 08.02.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí