=Ty jsi byl...

=Ty jsi byl...

Anotace: *-*nebo také ne...



~~~~
Když někdy u srdce zacinká
hned se ji ohlásí vzpomínka
na tvoje tváře ohněm hořící
a na dvě ruce něžně hladící.

Tvé jméno napíše do písku
měla jen tebe,tvou lásku,
teď sama musí slzy polykat
a smutek dál jen ukrývat.

---

Ty jsi byl kus jejího štěstí
odchod bolel jak rána pěstí
a tma,jako ten samet černá
je tomu smutku aspoň věrná.

Až den rozhrne ten černý samet
tvé jméno už vítr dávno zamet,
vracet se za ní nemá význam
zůstal bys tam docela sám…

do písku napsala
nečekám

~~~~~~~

Autor Květka Š., 24.02.2016
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Zbynislaw Thinkiewicz, Robin Marnolli, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moc hezká. Je tam stále tvůj rukopis, ale stejně je nějaká trochu jiná, než obvykle.

24.02.2016 19:25:48 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí