Slečna A

Slečna A

Anotace: O krásné dívce...

Sbírka: Krásný širý svět

Když slunce zapadá,
nebo je právě nad námi,
krev třísní její vlasy
té dámě nad dámy.

 

Já však nedokážu víc,
než jen na ni tupě hledět,
kdybych tak mohl k ní blíž,
kdybych mohl dát o sobě vědět.

 

Vše, co ji mohu dát,
je jen větší dýško.

Kéž mohl bych být s ní
a hladit její bříško.

 

Kdo miluje ji?

Kdo ji zná?

Tu rudovlasou dívku,
jež je tak překrásná.

 

Vše co mám, dal bych
za jedinou noc s ní.

Kéž mohl bych líbat její rty,
kéž mohl bych být jednou v ní.

 

Pro její krásný oči,
klidně vraždil bych.
Jí neodolá nikdo!
Ani zapřísáhlý mnich.

 

 

Tak buď se mnou,
o něco dýl,
libido jehlou
vpust do mých žil.

 

Slečno A
s úsměvem na tváři,
roztomilá,
tak překrásná.

Autor Maggot7, 24.02.2016
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, boneslash
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To nemůže být nikdo jiný než Anička :-)

24.02.2016 17:40:19 | boneslash

Ve skutečnosti se tak nejmenuje, ale domníval jsem se, že je to Anička. Je to zamotaný :D:D

24.02.2016 18:29:20 | Maggot7

Jsem zklamán :(. :D

24.02.2016 18:35:20 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí