Fakticky

Fakticky

Anotace: -

Vitr se oprel do vetvi stromu,
utichl hlas,
vcerejsich ran.

Dnes vyjde slunce,
tak jako vcera,
rozsviti svet dokoran.

Co stalo se vcera,
zustane ve stinu,
zapadne prachem prakticky.

Pujdu zas dal,
otevru okno a
nadychnu se fakticky.
Autor Zrzi, 24.02.2016
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí