Měj mě rád

Měj mě rád

Anotace: ---

V ledovém království,

v mrazivém objetí,

čekám na hřejivý dotek

                                           jara.

 

Mé srdce planoucí

zachvátil chlad,

zima mne přepadla

                                           zrána,

já v rouše Evině,

bičována mrazem,

čekám a studí mě

                                           vteřiny bez tebe.

 

Tak buď mým jarem,

vlij zeleň do mého listoví

                                           a dej mi kvést.

Srdce ti napoví, na kterou

                                           z cest

se dát.

 

Tak měj mě rád …

Autor FroniXY, 24.02.2016
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: magnet-ka, Maggot7, Zrzi, Vraby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí