Modrý oči

Modrý oči

Anotace: Hudební text

Koukáš na mě nevinně,
Oči na mě upřené,
No tak pojď,
Tak na co čekáš, se mě ptáš,
A já jen mlčím.

Oči barvy nebe máš,
Lásku ještě nepoznáš,
Ale víš,
Že jsem ten pravý a já vím,
Ty jsi ta pravá.

Oči tví jsou krásně modrý, modrý, modrý,
A já nevím, jestli někdy budou mí.

Kolemjdoucí koukají,
Potichu si šeptají,
Co je jim,
Asi jsou šťastní láskou svou,
A já jen mlčím.

Oči tví jsou krásně modrý, modrý, modrý,
A já nevím, jestli někdy budou mí.
Autor vmauxit, 08.02.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslim, že v popový scéně by se ten text docela chytil...

08.02.2007 15:57:00 | jethullfan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí