Na konci života

Na konci života

Anotace: Na konci života...všechno je jinak.

Nic není takové, jaké se zdá
A každý problém má své řešení
Až smrt života se zeptá
Ty víš, že nebyl ztracený

I z mála stane se moc
Trny nebude mít růže
Temnotu ztratí noc
Takhle to být může

Až křídla Ti narostou
A všechno pochopíš
Pak odejdeš s poctou
Ale zpátky už se nevrátíš
Autor kaCZenka, 08.02.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí