Naděje

Naděje

Anotace: ...

Co stát se má staň se
Nikdy nevíš, co Tě potká
Každý řekne Ti jen, braň se

Jak skončí tohle všechno
Kdy řekneme si zase
že zvládli jsme to

Kolik let a kolik dnů
Musí ještě uplynout
Než naděje se vrátí
Vrátí do našich snů…
Autor kaCZenka, 08.02.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí