Otázka času

Otázka času

Anotace: 3 2 1 cvak

Ve vzpomínkách rozplývám se,
soudržnosti erodují.
Brečím, ale usmívám se -
zanedlouho exploduji!

Všechno mě však ignoruje -
musím vnímat, jak se mění
to, co mé Já definuje,
k úplnému zešílení.
Autor el sereno, 27.02.2016
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort, Tapíše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí