Vlčí víly

Vlčí víly

Anotace: Nadrženě vlčí

Víly tančí
s vlky v nocích
dlouhé šaty stáhlé v bocích.

Těla ladná jako laně
štíhlé dlouhé trupy saně
Jejich hlasy lesem běží
smíš se dotknout dlaní stěží.

Vlasy propletené květy
z luk a strání útlé hřbety
bradavky jak tvrdý cín
chtíčem zvlhnul jejich klín..

Víly tančí
jedna druhá..
v nocích hledá svého druha,
kterého by každá sama
pozlobila prstíkama...

Zmámeného muže chtíčem
s tvrdým kopím jako bičem
Promění ho za svítání
..stává se pak jeho paní...

Víly tančí s vlky v nocích
těla ladná útlá v bocích..
Kdo mužem tu noc byl..

Z rána
se vlkem probudil...
Autor Liduška, 28.02.2016
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: Morýš, Danger, enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen by to chtělo víc porna ;) :D

16.04.2016 20:39:22 | Morýš

Víc už to neumím :)

16.04.2016 22:55:30 | Liduška

jaro,tak vlčíš :-)

08.04.2016 13:07:38 | Danger

že má čtyři nohy to se podivil...

02.03.2016 10:58:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí