Na co politici nečekají...

Na co politici nečekají...

Anotace: ...dočkají se?

Plazíš se tu s nožem v zádech,
posloucháš můj smích.
To za to, co bylo k lidu v tvých podvodech.
Politiku, slzy teď máš v očích.

Politik na zádech psáno a lidé tě míjejí,
až jedenáctý k pomoci se sklonil.
Pořád jsme tu a on na zemi se už také svíjí,
aby ten podvod politikův by neospravedlnil.

NE! Páni politici, trestu pro vás není,
jež do vězení by vás uvrhl.
Hnát lid třeba k vašemu vybíjení,
zničit i každého, kdo by toto zavrhl.
Autor RešHeNúnHe, 08.02.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....proč hned na porážku,stačí zavřít korýtka a zhubnou

08.02.2007 18:06:00 | Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí