Čistá duše

Čistá duše

Anotace: Pro pozitvní přístup...

V duši už mám uklizeno,
prach jsem lehce setřela.
Včera, že mi spadl talíř,
jen jsem trochu brečela.
Usmívám se, vládnu nití,
v koutku kotě tiše spí.
V obýváku děti křičí,
ted mám umýt nádobí.
Muž se líně ke mně zvedá,
polibek mu dneska dám.
Muži já jsem přece štastná,
už se zkrátka nehněvám.
Autor lesní víla, 29.02.2016
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já tuhle brečel nad rozlitým mlékem...

02.03.2016 10:43:35 | enigman

Já nebrečím, to je spíš do rýmu...

02.03.2016 13:51:44 | lesní víla

to je krásné, lesní Vílko:-)

29.02.2016 10:05:51 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí