Na Vrcholu..

Na Vrcholu..

Anotace: .....

Je Ti jasné co přijde nyní?
Dnes v noci rozhodně nebudeme neviní!
Co následovat bude snad nejde psát.
Dnes v noci rozhodně nebudeme spát!

V podbříšku mé prsty Tě hladí
Řekni " stop " zda-li Ti to vadí!
Neříkáš nic jen sténáš tiše
i já cítím to lechtání v břiše!

Halenku pomalu rozepínám
a dál na bříšku  něžně líbám!
Upnutá ňadra osvobodím
v přívalu vzdechů nyní se brodím!

Ústa má je pomalu líbaj,
prsty však pracovat nezapomínaj!
Necítím odpor, když do klína sahám,
Tvůj bod G pomalu hledám.

Dnes v noci to není o mě,
chci věnovat pouze se Tobě!
Je to jako chůze po vratkém molu,
neskončím dokud nejsi na vrcholu..

Autor WIRUS, 29.02.2016
Přečteno 305x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

STOP ;)

29.02.2016 20:17:49 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí